Latte och Avène



Idag hade jag en kort dag. I alla fall jobbmässigt. Slutade redan kl 14 och hann hem och pusta ut lite innan kvällens aktiviteter. Höll på att inte komma iväg, men var glad att jag gjorde det ändå.

Kvällens första aktivitet bestod av att fika med fina Anna, som bjöd mig på kaffe latte och en finfin marshmallowkaka, med grädde så klart.

Kvällsaktivitet nr 2 var en inbjudan från Avène. Sällan vi farmaceuter får gå på sådana där infokvällar så man får passa på när det finns möjlighet. Det är ju en fördel att veta något om produkterna så man kan rekomendera rätt produkt till rätt kund. Annars kan det bli tokigt. Hudvårdstips och goodiebag får man på köpet :-)

Verkar som det är ett bra märke som inte innehåller en massa konstigheter. Alla produkter innehåller det speciella mineralvattnet från Avène och är anpassade för den känsliga huden. Avène ligger i Frankrike och dit skickar även läkare patienter med problemhud och det ska finnas studier på att det faktiskt hjälper även de med svårare hudproblem.

Huden är ett intressant organ. Skulle vara spännande att lära sig ännu mer! Ja, jag är ju egentligen fascinerad av hur hela kroppen är konstruerad. Helt amazing!




Min goodiebag :-)


Nu är det dags för sängen. Har 2 degar på jäsning som ska gräddas i morgon före jobbet :-)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0