Leilas goda skorpor


Ja, då var det dags för min skorpdebut då! Råkade zappa in Leila bakar häromdagen då hon gjorde dessa läckra små skorpor. Igår var det dags för mig. Jag gjorde 2 olika sorter, vallmo/citron och kardemumma, när jag ändå var igång. (Det var precis så att det fick plats en sats av varje på en enda plåt). 

Tänkte att det kunde vara bra att ha lite smågott liggandes här hemma. Skorpor står ju sig länge. Själv har jag ju sockerförbud, men har allt smakat några stycken ändå :-) Dock justerade jag recepten lite genom att bara använda ca hälften av strösockret. Inte bara för att jag har sockerförbud, utan för att jag nästan alltid gör så då jag inte tycker om när det är för sött.


Tror citron/vallmo var favoriten. Om inte för annat så för att det doftade så underbart ljuvligt här hemma från citronskalet!


Passande nyinköpt burk från IKEA.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0