Fixa fixa

Oj, oj. Idag, eller i eftermiddag rättare sagt, har jag stått och donat i köket! I morgon blir det 40-årsfest för mannen min och det ska vi ju så klart fira. Det blir ungefär 30 gäster. Jag tänkte fixa lite plockmat, men alltid svårt att beräkna hur mycket man ska göra. Idag har jag i allafall gjort iordning 5 kg potatissallad och tre cheescakes. Mamma ska också göra potatissallad och två cheescakes. Skönt att slippa göra allt själv.


Mycket potatis...


Färdig potatissallad

Sedan har jag lagt kycklinglår i marinad. Bara slänga in i ugnen i morgon. Brödet är klart. så i morgon blir det att fixa laxsnittar, tomatsallad och råkostsalladen och lite småplock. Hoppas det inte blir alltför stressigt. Får försöka stå upp tidigt.



Har handlat i omgångar under veckan. Svårt när man inte har bil. Men jag har en ryggsäck och två starka armar. Så det gick bra det med!

Väldigt full kyl. Har även ställt en del uppe på vinden i plastlådor. Vi har ju ingen balkong att ställa kylvaror på, men eftersom vi bor längst upp har vi nära till vinden så det funkar helt OK.

Ska bli så roligt! Flera vänner kommer långväga ifrån och ska bli så kul att träffa dem igen. Och så kommer ju mamma, pappa och min bror och hans familj. Kul!

Kram och sov gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0