Lyckat!

Jodå, det blev en väldigt lyckad 40-årsfest för mannen! Tänk att vi har så fina vänner som ville resa från olika delar av Sverige hit till Sthlm bara för att fira!

Det blev en del mat tillslut ändå. Mycket uppskattat.



Vi hade gjort potatissallad med soltorkade tomater, rödlök, ruccolasallad och en senapsvinägrett. Tomatsallad, lax, vitaminrik julsallad och grillade kycklingben. Jag hade även gjort en sås av turkisk yoghurt och hemmagjord äpplechutney. Som tilltugg serverade vi ostbricka med kex, lite frukt, oliver och favoritdinkel.

Under fatet med laxen hade vi lagt frysta kylklampar så att den inte skulle bli dålig. Ett tips när man serverar lite känslig mat som ska stå framme länge.



Som dessert blev det halloncheescake. Tyvärr fastnade den inte på bild, men här har ni receptet. Jag hade dock citron/limesaft istället för hallonsaft. Blev riktigt gott faktiskt. Inte så sött vilket jag tycker är bra. Hallon ger en frisk smak. Vi toppade våran med lite hyvlad vit choklad. Yammi :-) Fryst cheescake är nog ändå snäppet bättre, men eftersom vi har begränsat utrymme i frysen blev det med gelatin istället.



Jag hade gjort ett fotoalbum med foton på mannen. I albumet fick sedan alla gäster skriva en hälsning. Tyckte det var en bra idé. Jättekul att läsa efteråt och kul för gästerna att se mannen i olika delar av sitt liv.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0