Go Coco!

Köpt nya stödstrumpor från GoCoco som kom med posten idag. Blev tipsad av höggravida men tränande Anna. Ville egentligen ha ett par lila, men de fanns inte i min storlek. Jag har jättevader så behöver stl L. Blev ett par vita istället. Funkar ju det med! Kanske t.o.m bättre nu så här på sommaren. Får se hur länge jag orkar ha stödstrumpor i värmen...

De här var grymt mjuka och sköna och ska dessumtom hålla dig sval och transportera bort fukt, så de kanske funkar även när det är varmt. Har redan beställt 2 st till. Ett par vita och ett par svarta. Bra även när man inte är gravid och som sagt de var jättesköna och svala. 



Strumporna innehåller deras patenterade material Cocona® som är ett material som är gjort av en polyestertråd där man har infuserat aktivt kol från kokosnötskal. Det sprider fukten över en stor yta enormt snabbt och håller dina fötter torra och svala. Aktivt kol ska vara bra på att absorbera gifter och odörer. Bättre än silverjoner och allt annat konstigt som finns i en del funktionsmaterial nuförtiden och som inte är så bra för miljön.

Just nu kan man köpa ett par för 199 (ordinarie pris 250 kr) och dessutom fraktfritt om man anger rabattkod 55662. Sista dagen är 22 maj, så passa på om ni känner att ni behöver ett par bra stödstrumpor! Beställ här.


En kul detalj är att det låg med en liten Bounty i paketet som kom idag :-)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0