Morgonmys

Jodå, tack vare att jag redan bestämt med min kompis att träffas på gymet orkade jag upp i morse. 5.30 ringde klockan och en liten frukost intogs innan jag gick till gymet. Där körde jag mitt standardpass, men slängde in både baksida och framsida lår också.


Nyvaken Viktoria

Efteråt var det dusch, bastu och frukost, som Må Bättre bjöd på. Mysigt! Vi satt där ända till kl. 9 och kom i samspråk med några av pensionärskvinnorna. De är så sköna! Hoppas jag blir sådär pigg och hurtig också när jag blir pensionär. Det blev mycket bebissnack och jag fick lova att komma in och visa upp den lilla när han/hon kommit ut. De bekräftade att de är där varje måndag, onsdag och fredag vid samma tid. Underbart!

Nu sitter jag här och syr med mannen lite lätt snarkandes här bredvid. Han är inte riktigt lika morgonpigg som jag. Ljuset får jag inte ha tänt, men brummandet från symaskinen verkar inte störa :-)



Snart blir det frukost/mellanmål nr 3 och sedan tänkte jag bege mig till Kistamässan där Apoteksmässan just nu pågår. Älskar att vara mammaledig utan barn!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0