Bästa stunden

Det är så mysigt med en liten bebis. Blir dock inte så mycket gjort här hemma. Sitter mest på min amningsstation i sängen. Det gäller att förbereda sig väl och ta med sig allt man kan tänkas behöva. För väl där kommer man inte därifrån och vår lilla kille ammar gärna och länge :-)

Ofta läser jag samtidigt, eller också kan jag bara sitta och observera lillen och se hur han utvecklas dag för dag. Försöker verkligen njuta av varje stund, för jag vet att det inte kommer tillbaka. Spännande att försöka lära känna varandra. Matsignalerna var lätta att lära sig och de visade ju sig redan första dygnen. Har förstått att man får vara lite lyhörd för vad lillen vill. Dagarna går bra. Då är det mest mat och sömn - och så bajs så klart - som gäller. Men ibland vill han bara ligga och titta och ta in världen runt omkring. Då är det klart man skriker när mamma släcker lampan och stoppar om honom för att sova!


Hemgjord sängmobil och amningsstationen i bakgrunden

Har hängt upp några mjukdjur ovanför sängen som han gillar att titta på. Men bäst trivs han egentligen i mammas eller pappas knä där han kan få kontakt och man får titta in i hans stora mörka ögon som håller på att ta in världen runtomkring. Det är de bästa stunderna!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0