"Fuskbröd"



Ska ha två mammalediga kollegor hemma på lunch idag och tänkte bjuda på pastasallad och ett gott bröd till det. Eftersom vi kom från Borås igår kväll hade jag ingen möjlighet att göra ett gott surdegsbröd (som kräver ett dygns förberedelser och 7 timmar jäsning), så jag slängde ihop ett sånt där påsbröd igår kväll istället. Egentligen lika lätt som att göra ett "vanligt" bröd med jäst själv, men en aningens smidigare känns det ändå. Har provat ciabatta på påse tidigare med gott resultat. Idag blev det Solrosbröd och det var också riktigt gott!



Nej, fuskbröd är det ju inte utan blir ett helt vanligt gott bröd!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0