Återbesök


Ja, det blir mycket bebissnack här på bloggen just nu. Men det är liksom bara det som känns viktigt för tillfället :-) Att få barn är verkligen en fantastisk upplevelse! Man blir bara mer kär för varje dag som går.

Idag var det dags för återbesök på KS. För att komma dit fick vi premiärinviga barnvagnen (Emmaljunga City Cross) och lillen fick sin första busstur och promenad! Det gick bara bra trots en väldigt trång buss. Hem tog vi oss genom att promenera i solen istället. Familjelycka!


Eftermiddagslur tillsammans med lillkillen.

Hos barnmorskan på KS fick lillkillen bara en massa beröm. Snart uppe i födelsevikten igen, stark i kroppen och fin hudton. Under större delen av besöket fick jag sitta och amma. Känns som det naturligaste i världen. Man får en helt annan relation till sin kropp när man fått barn och att visa brösten för en främmande kvinna, som dessutom pillar på dem för att ge tips och råd känns helt naturligt (iallafall för mig). Jag har fått tillbaka min mage, men lånat ut tuttarna istället. Och det kan jag säga er är betydligt bättre! (Även om det kan göra lite ont ibland).

Mamman till lillkillen fick också beröm, men en liten urinvägsinfektion upptäcktes (min allra första), så nu knaprar jag Trimetoprim.


Köpt på Apotek Hjärtat så klart!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0