Still going strong


Det verkar som att dagens väder inte riktigt kan bestämma sig. Ena stunden strålande sol, nästa värsta hällregnet. Höll på att stanna i sängen hela dagen idag, men lyckades pallra mig upp ändå och ta mig iväg till gymet. Så skönt att bo granne med gymet. Annars hade jag nog inte tränat så mycket. Börjar dock bli lite tjatigt på gymet nu. Saknar lite actionfyllda gruppträningspass som box och bodypump. De har börjat med bodycombat här på gymet också. Ska bli kul att prova, men det dröjer väl ett tag antar jag.  


Dagens (och alla andra träningsdagars) outfit. Linnet är egentligen av den lite vidare modellen, men sitter tight på mig just nu :-). Pga regnet fick kepsen och den halvt vattentäta löparjackan åka på. Jackan gick dock inte att stänga pga lilla magen.

För alla ni som är gravida vill jag rekomendera denna bok. Där kan man bl. a. läsa om hur och varför man ska träna som gravid och efter förlossning, samt även få lite inspiration till vad man kan äta.




Ganska stor skillnad mellan om man tränar under graviditeten eller inte.

MEN, det viktigaste är ju så klart att man mår bra - träna inte om det känns obehagligt och låt magen styra!

Dock skönt att låta musklerna jobba lite. Har kommit in i ett standardpass nu med superset. Kör alltid superset då det är mer tidseffektivt och roligare än att bara sitta och vänta mellan övningarna.

Ser ut så här: Först uppvärming ca 10 min i sittcykel med lite flaxande av armar för att värma upp axlar och överkropp. Sedan blir det ryggresningar/bröstpress i maskin, triceps/biceps, fri sittande rodd/höftrotation med vikt, axelpress (sittande på bosuboll)/vadpress. Ibland slänger jag in lite baksida och framsida lår också, men idag pumpade jag inga lårmuskler. Känner att överkroppen är det viktigaste nu (och roligaste). Både för hållningen nu med magen och för senare bebisbärning och amning.

Avslutar alltid med dusch och BASTU på gymet. Så skönt att få slappna av i bastun och bara njuta :-)

Har funderat på om det är dags att frysa gymkortet, men tror jag kör lite till ändå... Känns ju fortfarande bra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0