Stockholm

Ja, nu är vi tillbaka i Stockholm, eller SOLNA rättare sagt! Imorgon kommer en uppdatering med bilder och lite vad vi hittat på i Borås med omnejd under semestern.

Idag kickstartade vi sista semesterveckan med ett besök hos barnmorskan, hyra bil, åka till IKEA och köpa spjälsäng på Blocket! Först nu sitter jag ner på rumpan och tar det lite lugnt.

Barnmorskan var på semester så vi var till en annan idag. HB, socker, blodtryck, mätning av livmodern (SF-mått) och lyssna på hjärtljuden stod på programmet. Allt såg så bra ut. HB var uppe i 121 nu så järntabletterna och leverpastejen gör vad de ska :-) Barnmorskan kände och klämde lite extra på magen i dag eftersom jag passerat 33 fullgångna veckor. Lilleman har minsann vänt sig och fixerat sig med huvudet neråt. Så nu är det bara att föda :-)


Efter barnmorskan hämtade vi hyrbilen och åkte iväg för att shoppa det sista till lilleman. IKEA en lönedag var spännande. Vi köade i 20 minuter i restaurangen (jag tog tiden). Men själva varuhuset är ju så stort så där kände man inte av att det var speciellt mycket folk.


Ihopskruvning av IKEA-byrå, skräpslängning, storhandling på City Gross (bl a 8-kg tvättmedel), lämning av hyrbilen samt körning av 2 tvättmaskiner hanns också med. Jag tror jag skippar träningen idag och går ner för landning istället...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0