Nya sängar


Ja, så här när räntorna går upp, vi har spenderat en massa pengar och vi borde spara och köpa babyprylar investerar vi i en ny säng. Mannen har klagat länge nog nu av att han får ont i ryggen av vår säng. Men man måste ju våga investera! Vi hoppas att det är en god investering!

Igår var vi ute på span. Idag bestämde vi oss och nu är sängarna här! Vi fick ett bra erbjudande från Sängjätten på Tempursängar. Gratis hemkörning samt att de tog med våra gamla sängar. Supertrevlig försäljare också. Dessutom får vi byta OM vi skulle vara missnöjda. Det får man ingen annanstans där vi kollat på Tempur.

Förhoppningsvis kommer mannen älska sängen så mycket att han väljer att jobba mer hemifrån och inte pendla lika mycket till Luleå!


Nu ska jag montera ihop det hela och sedan sova gott inatt!

Vad har ni för sängar?


Kommentarer
Postat av: Hanna

Vi har någon slags fin continentalsäng, snart ska det investeras i nya bäddmadrasser men vi väntar till vår lilla Astrid slutat läka så mycket ;)



Vad jobbar han med mannen? Om du inte vill skriva ut det på bloggen så förstår jag förstås, tänkte bara när han pendlar till Luleå :)

2011-06-30 @ 23:22:29
URL: http://hannovsky.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0