Bärdon

Oj vad tråkigt det var här inne på bloggen! Ändå är ni trogna och tittar in. Ska se om jag kan hotta upp stämningen här lite framöver.

Vi har varit hos mina föräldrar över jul och nyår. I tre veckor har vi varit borta, rena semestern med andra ord.

Nu är vi hemma i Solna igen. Skönt det också. Balkongbygget och allt runt kring det är klart så nu är det bara att vänta på sommaren så man kan sitta där och chilla.

Lillen utvecklas och växer så det knakar. I Borås hittade han sina fötter, stabiliserade nacken och började äta potatis.


Första portionen potatis. Verkar smaka bra.

Lillen är både mer livlig och mer sällskapssjuk så det är inte alltid jag får tid att sätta mig vid datorn. Idag har vi däremot köpt oss en ny bärsele! En fantastisk ErgoBaby! Ergonomisk för både bäraren och den som blir buren! Hittade en helt ny (fortf. i sin förpackning) på Blocket för halva priset. Ett riktigt kap med andra ord :-) Passade dessutom på att köpa en hoppgunga (också den billig på Blocket). Lillen gillar nämligen att gå och stå på sina ben, så tror han kommer gilla den. Får nog vänta lite med den dock tills nacken är ännu lite mer stabil.


Har tagit fram sjalen igen (MamEco). Används när lillen vill sova. Här har han somnat framför datorn. Halvt i sjalen och halvt utanför :-)


Bärsele när man vill ha händerna fria och lillen vill bli buren. Perfekt om man ska springa korta ärenden som till affären eller tvättstugan. Här på bilden har jag sjalen på mig under selen. Brukar ha den färdigknyten så är det bara att sätta dit lillen.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0