Lillprinsen


Veckorna springer iväg och idag firar vi att vår lillprins blir 6 månader! Det görs hela tiden små framsteg. Det senaste är att försöka dra upp benen under rumpan och försöka ställa sig i krypposition.


Som det verkar nu är det en bit kvar tills han klarar det, men han försöker och vips så är man där. Snart får vi väl barnsäkra här hemma :-)Eftermiddagen spenderades i kyrkan. Lillen fick användning av sina hörselkåpor för första gången. Jag var med i lovsångsteamet och sjöng och var placerad precis framför trumsetet och var lite orolig för lillens öron trots hörselkåpor under repet. Men de verkade funka hur bra som helst. Lillen somnade nämligen i selen på mammas mage!


Jättekul att prova sin egen röst när man har hörselkåpor på. Lillen diggade denna upptäck starkt!


Kommentarer
Postat av: Hanna

Grattis på halvårsdagen i efterskott P! :) Just de där hörselkåporna har Astrid också, jag tycker att de funkar superbra :)Sv: Ja, fast gratis kött är det ju inte riktigt :) Det kostar i fällavgifter, arrende av mark, semesterdagar, resor fram o tillbaka osv osv :) Det är inte så mycket billigare än att köpa nötkött i butik, men det är betydligt bättre kött och absolut värt det då det är ett av Darlingens största intressen :)

2012-03-12 @ 11:12:01
URL: http://hannovsky.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0