Tadam!


Jag, vet gårdagens cliffhanger gjorde troligtvis natten outhärdligt lång. Men nu får ni äntligen svaret på vad gårdagens lunch var!



Tag vad du har i grönsaksväg - för min del blev det morotpotatis, rödbeta, palsternacka, svamp och aubergine. Skär i lämpliga bitar. Olja, salta, peppra, klipp över lite citrontimjan och slakta en citron på. Lägg en portionslax vid sidan av och he in i ugnen på sisådär 220 grader

Medan maten lagar sig själv i ugnen kan man exempelvis mata en liten sötnos. Sätt på grillfunktionen sista minutrarna för att få extra krispiga grönsaker. Ta undertiden hand om den lilla sötnosen som bajsat så han blir blå i ansiktet. Upptäck sedan att grillfunktionen gick väldigt snabbt. Ät halvbrända grönsaker tillsammans med  laxen och släng på en klick turkisk yoghurt. Inta i lugn och ro medan sötnosen biter dig i tårna. Bon Apetit!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0