Saxat


Idag var det frissan på dagsschemat. Tror det var den värsta frisörsupplevelsen jag varit med om.


Hade bokat Yamen som jag var så nöjd med förra gången. Men när jag kom till salongen (Ladies & Gentlemen i Solna centrum) togs jag om hand av en annan kvinna. Såg att Yamen höll på med en annan kund som färgade håret. Jag hade dessutom BVC-tid efteråt och lite bråttom. Kvinnan kunde ju vara bra hon med och höll god min... Men vilken besvikelse! Kvinnan presenterade sig inte, tror inte ens hon sa hej. Sedan sa hon inte ett ord under hela besöket. Det enda hon frågade var hur mycket jag ville klippa. Nog för att jag tycker det kan vara skönt att slippa kallpratet som brukar bli hos frisören, men lite kan man ju prata. Kan ju iaf fråga om man vill ha hela håret nedsprayat med hårspray innan man gör det eller observera att jag hade sidbena tidigare innan man klipper efter mittbenan. Brukar även uppskatta kommentarer och tips på hur man tar hand om sitt hår. Men inget sånt nej. Fördelen var att det gick i ett rasande tempo och vi hann till BVC.

Massagen då som jag sett så fram emot? Nja. Den var också väldigt kort men hon var iaf rejäl i nyporna och skallen fick sig en omgång ändå. Skönt. Nästa gång ska jag dock se till att jag inte är stressad och att jag får Mr Yamen! Frisyren? Jo, blev nöjd med den iallafall.Före. Så här snygg utväxt får man efter att hälften av håret trillat av under amningsperioden. Skönt att det växer ut iaf!


Efter. Nyfönad, men utväxten finns så klart kvar där under svallet.


Bild från förra årets klippning. Lite större mage och otroligt mycket nöjdare.


Kommentarer
Postat av: Hanna

Ja, visst är det förtjusande med babyfjunet som växer ut efter att man tappat halva kalufsen? Ser inte riktigt klokt ut i vissa frisyrer..Snyggt om jag får tre olika längder på håret efter nästa lilla rackarunge :)Sv: Men det vore superkul om ni har tid! Jobbar fm ons, cch tors är inte riktigt planerad :) Bara att höra av dig om det dyker upp någon lucka, 0702865875 :)Tycker att alla parfymer borde komma i pytteflaskor, mycket mer praktiskt och trevligare pris ;)2012-05-10 @ 21:11:33
URL: http://hannovsky.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0