Veckans träning

Måndag: 20 + 20 min cykel + 60 min gym
Tisdag: 30 min promenad
Onsdag: Hade planerat ett gym-pass, men blev hemma med rejäl förkylning istället.
Torsdag: 30 min powerwalk + hemmagym rygg
Fredag: 30 min powerwalk
Lördag: 30 min powerwalk (varav hälften var power och andra hälften mest walk pga att jag fick håll, som jag får väldigt lätt nuförtiden) + 30 min trevande med mina nya gummiband
Söndag: 60 min härlig gymträning

Kommentarer
Postat av: Jennie

Jag kommer inte ihåg vad du jobbade som/med?

tror att det är olika hur man uppskattar ledigheten/semestern, beroende på vilken typ av jobb man har - men också såklart säkert beroende på hur man är som person också ;)

2011-07-14 @ 07:53:43
URL: http://www.misshart.blogspot.com
Postat av: Viktoria

Jag jobbar som farmaceut på ett Apotek och som sagt så uppskattar jag ledigheten främst för att jag då får umgås med nära och kära och bara göra det jag vill. Även om jag tycker om mitt jobb.

2011-07-14 @ 10:07:39
URL: http://nevertoolate.webblogg.se/
Postat av: jen

svar:



Jo jag vet att man kan göra så, men jag är inte alls den personligheten som gärna reser så. DÅ åker jag hellre ensam isf. för jag vill inte åka dit en hel vecka med nån som jag inte känner på nåt sätt!



Jag vet, det är så jag tänkt också, och det jag haft som motivation för att inte avboka, men nu tror jag att jag ångrat me i alla fall för en hel vecka...en resa vill man jag) helst uppleva tillsammans med nån annan, och jag som verkligen vantrivs med att behöva göra så mkt själv, framförallt att äta alla måltider själv, här hemma... blir resan bra då? Vet inte vad jag ska göra en hel vecka...?

2011-07-14 @ 12:04:53
URL: http://www.misshart.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0